Cafetaria de Es logo

Over ons

Cafetaria de Es... meer dan cafetaria!

Natuurlijk draait het ook bij ons voor een groot deel om de afhaalfunctie, maar zoals u kunt lezen is het bij Cafetaria de Es meer dan dat alleen. We verzorgen en bezorgen overwerkmaaltijden voor de doorwerkers. Zij kunnen hierbij kiezen uit een ruim aantal maaltijden. Bij de bereiding van deze overwerkmaaltijden staat ambachtelijke kwaliteit centraal. Dit geldt overigens natuurlijk ook voor alle meeneemmaaltijden en maaltijden die wij serveren in ’n Kuijerhook.

“Wij werken veelal en graag met de plaatselijke gildeslager, groenteman, bakker en poelier. Vakmanschap…. dat proef je. Een voorbeeld hiervan is de schnitzel op onze kaart. Bij Cafetaria de Es komt geen schnitzel uit frituur of fabriek; onze schnitzels worden al meer dan 30 jaar geleverd door Gildeslager Goossen en worden bereid op de bakplaat.”

Naast de catering voor bedrijfsleven, verzorgen en bezorgen wij ook graag de catering tijdens uw verjaardag, feest of andere gelegenheid; van bittergarnituur tot aan een compleet buffet. Wij hebben alvast een aantal buffetten voor u samengesteld om de keuze wat te vereenvoudigen, maar natuurlijk is het mogelijk om zelf uw buffet samen te stellen. In overleg is veel mogelijk.

Van maandag tot en met zaterdag bent u van harte welkom aan de Esstraat 63. Een enthousiast, vriendelijk en goed ingewerkt team staat voor u klaar. Service, snelheid en constante kwaliteit daar staan we voor!

Graag tot ziens bij Cafetaria de Es!